Johtajaverkostot

Johtajana oleminen voi tuntua ajoittain yksinäiseltä puurtamiselta. Siksi toimivat ja  luottamukselliset verkostot myös oman organisaation ulkopuolelta ovat tärkeitä.

Verkostoistani saat paljon uutta tietoa ja ideoita juuri sinun menestymiseesi liittyvistä asioista. Pääset jakamaan ja kuulemaan hiljaista tietoa, jota jalostamalla voi kehittyä jotain todella merkityksellistä. Parhaat verkostoitujat ovat niitä, jotka haluavat auttaa muita.

Johtaja, haluatko oppia uutta ja jakaa osaamistasi kollegoillesi?

Työelämän isoon muutokseen liittyy myös kasvanut tarve osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Verkostot ovat mielletty aiemmin liian usein keinoksi markkinoida omia tuotteita tai palveluita eli lähestymistapa on ollut liiankin itsekäs.

Viime vuosien aikana verkostot ovat kehittyneet entistä enemmän osaamisen kehittämisen foorumeiksi ja uusien ideoiden hautomoiksi.Verkostojen kautta tapahtuma oppiminen ja kehittyminen on täsmätekemistä. Voit valita juuri sinulle sopivan foorumin. Oikein valitussa verkostossa lisäät ja jaat osaamistasi juuri niiden henkilöiden kanssa, jotka ovat kehittymishaluisia ja joilla on toimialasta riippumattomia kiinnostuksen kohteita. Lisäät nopeasti tehokkuutta kun saat täsmävastauksia muiden onnistumisista ja ehkä myös virheistä. Mitä enemmän itse annat muille, sitä enemmän saat itsellesi mukaan.

johtajaverkosto logo vastuuvalmennus
Johtajaverkosto sopii toimitusjohtajille ja liiketoimintajohtajille

Kenelle johtajaverkostot sopivat?

Verkostot sopivat tulosvastuullisille johtajille. Verkoston osallistujia yhdistää vahva osaaminen ja jatkuva halua kehittää omaa johtamistaan. Heidän työnsä merkityksellisyyttä lisää se, että he haluavat jakaa osaamistaan myös muille.

Verkostoitumisen hyödyt

  • Saat käyttöösi johtamisen ammattilaisista koostuvan sparrausryhmän. Tämä lisää tehokkuuttasi.
  • Opit joka tapaamisessa jotain uutta  johtamiseen liittyen. Kehityt johtajana.
  • Voit monistaa muiden onnistumisia ja välttää muiden virheitä. Tämä vaikuttaa tuloksiisi.
  • Sinulla on kerran kuukaudessa pari tuntia aikaa ajatella organisaatiosi tilannetta ja kehittämistä. Kehityt johtajana.
  • Pääset jakamaan osaamistasi ja auttamaan muita. Tämä lisää työsi merkityksellisyyttä.
  • Näin laajennat verkostojasi. Lisäät inhimillistä pääomaasi ja markkina-arvoasi.

Asiakkaiden kommentteja

"Koen, että verkostoituminen ja omien ajatusteni reflektointi on tärkeää sekä oman että organisaationi menestymisen kannalta. Olen ollut jäsenenä Johtajaverkostossa jo pitkään ja koen, että tämä on paras verkosto yritysjohtajille.Kokonaisuus on erittäin toimiva; mielenkiintoisia alustuksia Suomen talouselämän huipulta ja niiden jalostamista kollegojen kanssa eri toimialoilta. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä johtajina!"

Tomi Hautala, Head of Trust Services, Telia Company Oyj

Tyytyväisiä verkostojen osallistujia

gapss
kaski
wsoy
bim finland
telia