Miksi Vastuu Valmennus?

Vastuu Valmennus Oy, Sirpa Salin-Suolanen

Elokuussa 2009 kalenteri oli työtapaamisten osalta tyhjä ja tietoa seuraavasta palkkapäivästä ei ollut. Sen sijaan minulla oli vahva usko onnistumiseeni ja valtava halu auttaa asiakkaita menestymään. Lähdin toteuttamaan työelämäni suurinta haavetta, ryhdyin yrittäjäksi.

Koen tekeväni merkityksellistä työtä, jossa teen kaikkeni auttaakseni asiakkaitani menestymään. Asiakastyön lisäksi minua motivoi ammattitaitoni ja itseni jatkua kehittäminen. Verkostoistani saan korvaamatonta tukea ja voimaa.

Osaamisalueitani ovat myynnin johtaminen b-to-b-ympäristössä, ihmisten johtaminen, tiimityön kehittäminen ja ratkaisukeskeinen vuorovaikutus. Näiden lisäksi olen intohimoinen ihmisten yhdistäjä. Tällä hetkellä fasilitoin toimitusjohtajille ja liiketoimintajohtajille Johtajaverkostoa ja myyntijohtajille omaa verkostoa.

Asiakastyössä hyödynnän menetelmänä coachingia, johon minulla on International Coaching Federationin sertifiointi(PCC).

Coachina tehtäväni on luoda paremmat olosuhteet ajattelulle. Tuen ja kannustan asiakkaitani tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa. Haastan ja kyseenalaistan totuttuja ajattelu- ja toimintatapoja. Coachina olen innostava, kannustava ja tavoitteellinen.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen toiminut erilaisissa johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä yli 20 vuotta.

Paras palaute minulle työssäni on se, kun näen,että asiakas lähtee tapaamisestamme energisenä ja intoa loistaen. Siksi haluan toimia tässä roolissa myös seuraavat kymmenen vuotta.

Miksi Vastuu Valmennus?

Tuloksia metsästävä yhteistyökumppani

Saamme yhdessä aikaiseksi näkyviä tuloksia ja parempaa liiketoimintaa. Vapautan piilevän potentiaalisi ja poistan esteitä kasvun tieltä. Pala kerrallaan maalia kohti edeten. Turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Kovat näytöt tekemisestä ja tuloksista

Pitkä kokemukseni vaativista johtamistehtävistä, erinomaiset asiakaspalautteet ja yli kymmenen vuoden kokemus verkostomaisesta yrittäjyydestä ovat pääomaa, jonka haluan siirtää asiakkaideni hyväksi.

Ammattitaito ja laatu samassa paketissa

Toimin kansallisten ja kansainvälisten coachingiin liittyvien standardien mukaisesti. Olen sertifioitunut business coach (PCC-sertifiointi) ja ylläpitääkseni sertifiointia minun pitää pitää huolta ammattitaitoni jatkuvasta kehittämisestä. Sertifioinnin uusimiseen on tiukat vaatimukset. Tämä tarkoittaa asiakkaalle ammattimaista ja tuloksellista yhteistyötä.

Arjen tekoja rakastava innostaja

Onnistunut muutosprosessi vaatii arjen tekoja. Jokaisen tapaamisen jälkeen kirkastetaan yhdessä se, mitä konkreettisia asioita viedään välittömästi organisaation ihmisten arkeen. Pienistä puroista syntyy iso virta ja leveämmistä puroista valtameri. Mutta ei puristeta mailaa liian kovaa. Edetään kohti maalia tavoitteellisesti ja harkituin askelin hyvällä fiiliksellä.

Sertifikaatit

disc-landscape
pcc
wopi-landscape
bci
fbc-landscape

Referenssit

pihlajalinna-150x150
wsoy
kymen vesi
bim finland
kaski
dextella
telia
gapss
realia

Jäsenyydet ja verkostot

yrittajatpng
henry
icf-finland
icf
mlp
bci