vastuuvalmennus-logo-2023

Sirpa Salin-Suolanen

Vastuu Valmennus Oy

21.8.2009 on työelämäni merkittävin päivä. Se oli päivä, josta olin haaveillut pitkään mutta vaati toteutuakseen useamman muun unelman toteutumisen.

Tuo elokuun päivä poikkesi kaikista aikaisimmista työpäivistä myös siksi, että kalenterissa ei ollut yhtään asiakastapaamista eikä palaveria. Kukaan ei tarvinnut minua mihinkään.

Varmaa oli vain se, että halusin keskittyä asiakastyöhön itsenäisenä yrittäjänä ja se, että halusin auttaa johtoa saavuttamaan unelmiaan ja tavoitteitaan.

sirpa-salin-suolanen-7409762_E1

Kehittämisen menetelmäksi valitsin coachingin ja valmentamisen. Valinta oli helppoa, koska uskon ihmisten rajoittamattomaan potentiaaliin. Potentiaalia on vaikka kuinka paljon mutta se jää kaiken kiireen ja suorittamisen jalkoihin. Oman siihenastisen työurani aikana olin kokenut tämän liian usein. Johtoryhmien ja omien tiimieni kokoukset olivat kaikki tehokkaita foorumeita varmistaa, että valitut toimintamallit tuovat riittävät tulokset. Jos näin ei ollut, niin paniikkinappulan painaminen oli liian usein ainoa vaihtoehto.

Johdettavat tarvitsevat hyvää johtamista potentiaalinsa hyödyntämiseen. Johtajat tarvitsevat hyvän coachin muutoksen tukemiseen. Näin syntyy vastuullista ja kannattavaa liiketoimintaa.

Mitä neuvoja antaisin itselleni tänään elokuuhun 2009?

Usko unelmiisi, ole sinnikäs ja suunnitelmallinen. Pidä huolta itsestäsi ja jatkuvasta kehittämisestä. Rakenna ja pidä huolta verkostoistasi. Hae ja pyydä apua ja ole valmis auttamaan myös muita. Ole ylpeä siitä, mitä teet. Usko kohtaamisten voimaan. Niissä on kaikki.

Minulle palkkapäivä on joka päivä. Palkan maksaa asiakkaani, kun näen,että hän poistuu tapaamisestamme energisenä ja innostuneena.

Mitä ne muut unelmat olivat? Avioliitto ja lapset.

Unelmapaketti on kasassa ja pysyy.

Miksi Vastuu Valmennus?

Tuloksia metsästävä yhteistyökumppani

Saamme yhdessä aikaiseksi näkyviä tuloksia ja parempaa liiketoimintaa. Vapautan piilevän potentiaalisi ja poistan esteitä kasvun tieltä. Pala kerrallaan maalia kohti edeten. Turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Kovat näytöt tekemisestä ja tuloksista

Pitkä kokemukseni vaativista johtamistehtävistä, erinomaiset asiakaspalautteet ja pitkä kokemus yrittäjyydestä ovat pääomaa, jonka haluan siirtää asiakkaideni hyödyksi.

Ammattitaito ja laatu samassa paketissa

Toimin kansallisten ja kansainvälisten coachingiin liittyvien standardien mukaisesti. Olen sertifioitunut business coach (PCC-sertifiointi) ja ylläpitääkseni sertifiointia minun pitää pitää huolta ammattitaitoni jatkuvasta kehittämisestä. Sertifioinnin uusimiseen on tiukat vaatimukset. Tämä tarkoittaa asiakkailleni vaikuttavaa yhteistyötä.

Arjen tekoja rakastava innostaja

Onnistunut muutosprosessi vaatii arjen tekoja. Jokaisen tapaamisen jälkeen kirkastetaan yhdessä se, mitä konkreettisia asioita viedään välittömästi organisaation ihmisten arkeen. Pienistä puroista syntyy iso virta ja leveämmistä puroista valtameri. Mutta ei puristeta mailaa liian kovaa. Edetään kohti maalia tavoitteellisesti ja harkituin askelin hyvällä fiiliksellä.

Verkostot ja sertifikaatit

disc-landscape
pcc
wopi-landscape
bci
fbc-landscape
innoduel

Referenssit

pihlajalinna-150x150
wsoy
kymen vesi
bim finland
cloudriven
kouvolan vesi
telia
gapss
le

Jäsenyydet ja verkostot

yrittajatpng
henry
hsk
icf-finland
icf
mlp
bci

Seuraa LinkedInissä!