Ratkaisut johtajalle → Oma Valmentaja™

Oma Valmentaja™

Oma Valmentaja™-palvelu on tehokas ja innostava tapa tukea myös keskijohdon onnistumista.

Kuulostaako tutulta?

 1. ei ole aikaa pysähtyä ja ajatella
 2. ei ole ollut aikaa pohtia sitä, mitä lisäarvoa oma johtajuus tuo omalle organisaatiolle
 3. jatkuva riittämättömyyden tunne vie energiaa
 4. omasta kehittymisestä huolehtiminen on jäänyt muun tekemisen jalkoihin
 5. tuntuu välillä siltä, että itse ja ympäristö junnaa paikallaan
 6. tuntuu, että kukaan ei ole kiinnostunut minun jaksamisestani

Jos väittämät tuntuvat tutulta, kamppailet samojen ongelmien kanssa kuin monet muut johtajat.

Aloita lataamalla käytännönläheinen opas coachingista. Siitä selviää mitä business coaching on ja miten sinä voit hyödyntää sitä.

Lataa ilmainen Kehity johtajana - hyödynnä coachingia -opas.

Halusimme kirjoittaa sinulle käytännönläheisen oppaan siitä, mitä business coaching on ja miten sinä voit hyödyntää sitä. Olemme coachanneet erilaisten organisaatioiden johtoa ja avainhenkilöitä yrittäjinä jo yli kymmenen vuotta.

kehity-johtajana-hyodynna-coachingia

  Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.


  Lataamalla oppaan tilaat samalla Vastuu Valmennuksen uutiskirjeen. Vastuu Valmennuksen uutiskirjeessä saat vinkkejä itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kirjeemme ilmestyy sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa ja voit koska tahansa perua tilauksesi uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

  Lisätietoja Oma Valmentaja™-palvelusta

  Oma Valmentaja™ -palvelun avulla:

  • Vaikutat koko henkilöstön hyvinvointiin. Johtamisella ja esimiestyöllä on useiden tutkimusten mukaan merkittävä vaikutus henkilöstön sitoutumiseen ja työhyvinvointiin sekä asiakastyytyväisyyteen.
  • Varmistat, että etenette kohti yhteisiä tavoitteita. Oma Valmentaja tukee sitä, että ajattelu ja toiminta keskittyvät olennaisiin asioihin.
  • Tuet johdon ja esimiesten työtä tarjoamalla heille mahdollisuuden henkilökohtaiseen keskusteluun ulkopuolisen valmentajan kanssa. Nämä hetket auttavat heitä löytämään uusia näkökulmia työhön ja arjen vaativiin tilanteisiin. Päämäärätön pohtiminen vie paljon aikaa ja turha huolehtiminen voimavaroja.
  • Oma Valmentaja valmentaa saman päivän aikana useita henkilöitä ja palvelu kohdistuu tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, kun sitä käyttävät ne, jotka itse haluavat henkilökohtaista valmennusta.
  • Tarjoat avainhenkilöillesi mahdollisuuden rakentaa johtamistaan omien vahvuuksien varaan. Se lisää työn mielekkyyttä.
  • Oma Valmentaja -palvelun käyttäminen on erityinen ja konkreettinen osoitus siitä, että hyvinvointi on tärkeä asia organisaatiollenne.

  Mikä on muuttunut Oma Valmentaja-palvelun avulla?

  Kaikki esimerkit ovat omilta asiakkailtamme viimeisen 48 kuukauden ajalta.

  Pystyn keskittymään enemmän kehitykseeni

  Päiväni ovat tosi kiireisiä. Omasta Oma Valmentaja-ajastani pidän kiinni. Se on ainoa hetkiä kuukaudessa, jolloin voin keskittyä itseeni ja kehittymiseeni. Jatkossa toimin itsekkäämmin. Se on hyväksi myös tiimilleni että kehityn ja kasvan.

  En jää enää yksin ongelmieni kanssa

  Ratkaisemattomat jumit vievät energiaa. Asiat kyllä aina ratkeavat mutta oman pään sisäiset jumit vaativat ammattimaista ohjausta. Yksin ei kannata jäädä koskaan.

  Ajattelu ja visio on kirkkaampaa kun ennen

  Ääneen puhumisella on ihmeellinen voima. Kun sanoittaa ajatteluaan ulkopuoliselle, se tekee asiat kirkkaaksi ja järkeviksi. Kun oma ajattelu ja visio on selkeä, niin se mahdollistaa asioiden toimeenpanon.

  Energinen ja näkemyksellinen kumppani johtamisen kehittämisessä

  Autamme asiakkaitamme saavuttamaan strategisia tavoitteita johtamista kehittämällä. Palveluihimme kuuluu valmennukset ja coaching johdolle ja esihenkilöille. Johtajille olemme perustaneet vuonna 2014 johtajaverkoston Jyvän. Kaikkea tekemistämme ohjaa halu ja kyky nopeuttaa asiakkaiden tavoitteiden saavuttamista.

  Vahvuuksiamme ovat monipuolinen osaaminen ja kokemus johtamisesta, valmentamisesta ja coachingista.

  Tekemisemme perustuu neljän A:n ympärille; ammattitaito,arvostus, asiakaslähtöisyys ja avoimuus.

  Sirpa Salin-Suolanen
  sirpa.salin-suolanen@vastuuvalmennus.fi
  Soita 0400 425062

  sirpa-salin-suolanen-7409812_E1

  Sirpa on perustanut Vastuu Valmennus Oy:n vuonna 2009. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Sirpa on toiminut erilaisissa johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä yli 20 vuotta. Sirpa on unelmatyössään auttamassa asiakkaitaan onnistumaan!

  Yhteistyömme Sirpan kanssa perustuu sopimukseen, jossa kehitämme tekemistä vuositasolla ja kvartaaleittain. Näin varmistamme, että kehittämistoimenpiteet vastaavat liiketoiminnan nopeastikkin muuttuneita tarpeita. Pitkäjänteinen yhteistyö on palkitsevaa ja merkityksellistä meille molemmille.

  - CEO Jukka Koskenkanto, Cloudriven Oy

  Coaching maadottaa, jäsentää ja kerää tekemiseni erinomaisesti yhteen. Kun maadotus on tehty, pääsen coachini kanssa tehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti eteenpäin. Tämä lisää omaa työhyvinvointiani ja tuloksellisuuttani.

  - Kirsi Katajainen, palvelupäällikkö Pihlajalinna Oyj

  Ajattelemiselle pitää ottaa aikaa ja siitä syntyy näkemys. Silloin ajatukset eivät sotkeudu lillukanvarsiin, vaan voi keskittyä kokonaisuuksiin. Sain lisää Itsevarmuuttaa siitä, että jos jotain sattuisi, on paljon avoinna olevia ovia.

  Johtajaverkostossa on merkittävä määrä kokemusta, jota jaamme toisillemme alustusten, avoimen keskustelun ja kysymysten kautta. Näistä keskusteluista ja spekuloinneista on aina jäänyt omiin muistiinpanoihin myös käytännönläheisiä ideoita, joita olen päässyt soveltamaan arjessa omiin haasteisiini. Oikein hankalassa tilanteessa, on mahdollisuus saada suoraa neuvontaa ja vinkkejä verkostolta.

  - Eerik Keisala, CEO, Bim Finland Oy

  Kuukausittainen Oma-Valmennus tarjoaa mahdollisuuden työn laajojen kokonaisuuksien tarkasteluun ja askelmerkit niiden edistämiseen. Joskus on tarpeen keskustella yksityiskohtien toteuttamisesta ja toisinaan riittää laajempi tavoitteiden tarkastelu. Työtehtäviä on paljon ja ulkopuolinen sparraaja saa ajatukset oikeille raiteille kiireen keskellä, pohtimaan mitkä ovat oman työn prioriteetit ja seuraamaan niiden toteutumista.

  - Emmi-Maria Ukko, Kymen Vesi Oy, laitospäällikkö

  Koen, että verkostoituminen ja omien ajatusteni reflektointi on tärkeää sekä oman että organisaationi menestymisen kannalta. Olen ollut jäsenenä johtajaverkosto Jyvässä jo pitkään ja koen, että tämä on paras verkosto yritysjohtajille, missä olen mukana. Kokonaisuus on erittäin toimiva; mielenkiintoisia alustuksia Suomen talouselämän huipulta ja niiden jalostamista kollegojen kanssa eri toimialoilta. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä johtajina!

  - Tomi Hautala, Free Agent

  35

  vuotta kokemusta johtamisesta, valmentamisesta ja coachingista.

  3000

  tuntia asiakastyötä eri toimialoilta.

  10

  vuotta yhteistä matkaa johtajaverkosto Jyvässä.

  logomusta (2)