"Jokainen meistä on täydellinen, mutta pieni kasvu ei ole koskaan pahitteeksi"

-Shunryu Suzuki

Autan yritysten johtoa saavuttamaan tavoitteita, jotka he ovat asettaneet liiketoiminnalle. Palveluihini kuuluvat coaching, johtajaverkostot ja valmennukset.

sirpa-salin-suolanen

Sirpa Salin-Suolanen

Parempaa ajattelua, johtamista ja tulosta

Yli kymmenen vuoden ajan olen saanut tehdä merkityksellistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa useissa eri projekteissa ja monilla eri toimialoilla.

Minulla on yli 20 vuoden kokemusta johto- ja esimiestehtävistä mediatoimialalta. Olen toiminut yrittäjänä elokuusta 2009 lähtien. Arvokasta johtamisen kokemusta ja verkostoja on kertynyt mm. MTV Oy:stä, Alma Media Oy:stä ja Kärkimedia Oy:stä. Ennen yrittäjäksi siirtymistäni olin pk-yrityksen toimitusjohtajana. Lue koko esittelyni.

"Kokonaisuus on erittäin toimiva; mielenkiintoisia alustuksia Suomen talouselämän huipulta ja niiden jalostamista kollegojen kanssa eri toimialoilta. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä johtajina!"

Tomi Hautala, Head of Trust Services, Telia Company Oyj

"Coaching maadottaa, jäsentää ja kerää tekemiseni erinomaisesti yhteen. Kun maadotus on tehty, pääsen coachini kanssa tehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti eteenpäin. Tämä lisää omaa työhyvinvointiani ja tuloksellisuuttani."

Kirsi Katajainen, Palvelupäällikkö, Pihlajalinna Kouvola

coaching

Coaching

Coaching on tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä yhteistyötä, joka pohjautuu coachattavan voimavaroihin ja vahvuuksiin. Yhteistyö on kokonaisvaltaista itsensä kehittämistä, jossa coachattavan oman tavoitteet yhdistetään organisaation tavoitteisiin.

Coachingin hyödyt näkyvät välittömästi kun coachattava vie oivallukset ja ideat käytäntöön. Mitä enemmän haastamme toisiamme ja itseämme yhteistyömme aikana, sitä enemmän saamme hyötyjä aikaiseksi.

Johtajaverkostot

Johtajana toimiminen on ajoittain yksinäistä puurtamista. Siksi toimivat verkostot myös oman organisaation ulkopuolella ovat tärkeitä. Verkostoista saat uutta tietoa ja ideoita ja pääseet jakamaan osaamistasi myös muille.

Kun johtamisensa kehittymisestä kiinnostuneet ihmiset kokoontuvat saman pöydän ääreen, kaikki osapuolet hyötyvät. Erilaisten osaamisten ja kokemusten yhteentörmäyksistä syntyy tehokkaasti uusia oivalluksia. Siksi kokoonnumme yhdessä kerran kuukaudessa ja näin olemme tehneeet jo vuodesta 2014.

johtajaverkostot
valmennukset

Valmennukset

Valmentaminen on ratkaisukeskeinen menetelmä, kun haluat tiiminä kehittää yhdessä sovittuja asioita. Esihenkilön rooli on ruokkia henkilöstön sisäisiä motivaatiotekijöitä ja yhdessä kehittäminen on hyvä tapa siihen.

Kun henkilöstö kokee, että heidän osaamistaan arvostetaan ja että he pääsevät osallistumaan työn suunnitteluun osaavien kollegojen kanssa, syntyy ihmeitä. Osaamista löytyy valtavasti oman organisaatiosta. Minun tehtäväni on auttaa sen löytämisessä ja hyödyntämisessä.