Ratkaisut johtajalle

Ratkaisut johtajalle

Johtajille suunnattujen palveluidemme tavoitteena on nopeuttaa ja helpottaa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista.

Tuntuuko joskus siltä, omaan kehittymiseen ei jää aikaa?

Meneekö päiväsi tulipalojen sammuttamiseen ? Miten paljon haluat käyttää aikaa oman tekemisesi reflektointiin? Kuinka paljon enemmän pitäisi suunnitella tulevaisuutta?

Haluatko lähteä kehittämään johtajuutta, mutta et tiedä, mistä lähteä liikkeelle ? Tarvitset rinnallesi kokeneen ammattilaisen, joka auttaa sinua kehittämään ja uudistamaan ajattelua.

Tulemme avuksesi kun haluat nostaa joukkueesi seuraavalle tasolle. Yhteistyömme on luottamuksellista ja konkreettista ja näin pääset testaamaan uusia toimintatapoja vaikka saman tien. Lisääntynyt energiasi näkyy ja siirtyy tiimillesi saman tien.

Mitä lupaamme sinulle johtaja?

 • kansainvälisesti ja kansallisesti sertifioitua business coachingia, joka takaa yhteistyöllemmme vaikuttavuuden ja tuloksia
 • luottamuksellisen yhteistyön, jossa voit tuoda yhteiseen pöytään sinulle tärkeät asiat ja teemat
 • haastamista, jotta varmasti löydät ne parhaat ideat ja oivallukset haasteiden selättämiseen
 • kymmenien vuosien kokemuksen johtamisesta ja coachingista
 • prosessin, joka sovitetaan Sinun aikatauluihisi ja tavoitteisiisi
 • ajan, jolloin voit keskittyä reflektointiin ja uudistumiseen

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaan asiaan 24 tunnin kuluessa.

  Missä asioissa voimme auttaa?

  Yksilöcoaching

  Ratkaisukeskeistä yhteistyötä

  Coaching on tavoitteellista yhteistyötä, joka pohjautuu coachattavan voimavaroihin ja vahvuuksiin. Yhteistyö on kokonaisvaltaista itsensä kehittämistä, jossa coachattavan oman tavoitteet yhdistetään organisaation tavoitteisiin.

  Coachingin hyödyt näkyvät välittömästi kun coachattava vie oivallukset ja ideat käytäntöön.

  Oma Valmentaja™

  Uutta tietoa ja ideoita

  Johtaminen ja esihenkilötyö on vaikuttamista. Johtaja tuo omalla käyttäytymisellä rauhaa ja selkeyttä työympäristöön.

  Menestyäkseen omassa työssään esihenkilö tarvitsee hetken, jolloin hän voi pohtia omaa työtään, oppia ja oivaltaa. Koska esihenkilön tärkeä tehtävä on luoda toivoa, on huolehdittava, että hän jaksaa olla optimistinen ja toimia määrätietoisesti.

  Oma Valmentaja on tehokas ja innostava tapa tukea johdon ja esihenkilön onnistumista.

  Johtajaverkosto JYVÄ™

  Kehitä yhteisiä asioita

  Johtajana toimiminen on ajoittain yksinäistä puurtamista. Siksi toimivat verkostot myös oman organisaation ulkopuolella ovat tärkeitä.

  Kun johtamisensa kehittymisestä kiinnostuneet ihmiset kokoontuvat saman pöydän ääreen, kaikki osapuolet hyötyvät.  Siksi kokoonnumme yhdessä kerran kuukaudessa ja näin olemme tehneeet jo vuodesta 2014.

  logomusta (2)

  Yhteistyömme Sirpan kanssa perustuu sopimukseen, jossa kehitämme tekemistä vuositasolla ja kvartaaleittain. Näin varmistamme, että kehittämistoimenpiteet vastaavat liiketoiminnan nopeastikkin muuttuneita tarpeita. Pitkäjänteinen yhteistyö on palkitsevaa ja merkityksellistä meille molemmille.

  - CEO Jukka Koskenkanto, Cloudriven Oy

  Coaching maadottaa, jäsentää ja kerää tekemiseni erinomaisesti yhteen. Kun maadotus on tehty, pääsen coachini kanssa tehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti eteenpäin. Tämä lisää omaa työhyvinvointiani ja tuloksellisuuttani.

  - Kirsi Katajainen, palvelupäällikkö Pihlajalinna Oyj

  Ajattelemiselle pitää ottaa aikaa ja siitä syntyy näkemys. Silloin ajatukset eivät sotkeudu lillukanvarsiin, vaan voi keskittyä kokonaisuuksiin. Sain lisää Itsevarmuuttaa siitä, että jos jotain sattuisi, on paljon avoinna olevia ovia.

  Johtajaverkostossa on merkittävä määrä kokemusta, jota jaamme toisillemme alustusten, avoimen keskustelun ja kysymysten kautta. Näistä keskusteluista ja spekuloinneista on aina jäänyt omiin muistiinpanoihin myös käytännönläheisiä ideoita, joita olen päässyt soveltamaan arjessa omiin haasteisiini. Oikein hankalassa tilanteessa, on mahdollisuus saada suoraa neuvontaa ja vinkkejä verkostolta.

  - Eerik Keisala, CEO, Bim Finland Oy

  Kuukausittainen Oma-Valmennus tarjoaa mahdollisuuden työn laajojen kokonaisuuksien tarkasteluun ja askelmerkit niiden edistämiseen. Joskus on tarpeen keskustella yksityiskohtien toteuttamisesta ja toisinaan riittää laajempi tavoitteiden tarkastelu. Työtehtäviä on paljon ja ulkopuolinen sparraaja saa ajatukset oikeille raiteille kiireen keskellä, pohtimaan mitkä ovat oman työn prioriteetit ja seuraamaan niiden toteutumista.

  - Emmi-Maria Ukko, Kymen Vesi Oy, laitospäällikkö

  Koen, että verkostoituminen ja omien ajatusteni reflektointi on tärkeää sekä oman että organisaationi menestymisen kannalta. Olen ollut jäsenenä johtajaverkosto Jyvässä jo pitkään ja koen, että tämä on paras verkosto yritysjohtajille, missä olen mukana. Kokonaisuus on erittäin toimiva; mielenkiintoisia alustuksia Suomen talouselämän huipulta ja niiden jalostamista kollegojen kanssa eri toimialoilta. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä johtajina!

  - Tomi Hautala, Free Agent

  35

  vuotta kokemusta johtamisesta, valmentamisesta ja coachingista.

  3000

  tuntia asiakastyötä eri toimialoilta.

  10

  vuotta yhteistä matkaa johtajaverkosto Jyvässä.

  logomusta (2)