Ratkaisut johtoryhmille → Profiilit ja mittaukset

Profiilit ja mittaukset

Yksilöiden ja tiimien kehittymisen tukena kannattaa hyödyntää luotettavia työkaluja.

Mikä on luotettavien ja laajasti tunnettujen työkalujen merkitys kehittymisessä?

Yksinkertaistaen niiden tavoite on tukea yksilön ja organisaation kehittymistä kohti tavoitteita. Työkalut siis antavat tilannekuvan tämän hetkisestä tilanteesta suhteessa tavoitteisiin ja ne antavat myös sytykkeitä kehittymisen edistämiseen.

Tieteellisesti tutkitut henkilöprofiilit, kuten vastaajan luontaista toimintatapaa mittaava Everything DiSC tai henkilökohtaista johtamistyyliä määrittelevä johtajuusprofiili Everything DiSC Work of Leaders, ovat työkaluja, joiden luotettavuus on poikkeuksellisen korkea. 360º-mittauksissa saa palautetta oman työn ja toiminnan kehittämiseen esimieheltä, kollegoilta ja henkilöstöltä.

Konfliktiprofiili auttaa ymmärtämään ja ratkaisemaan konflikteja. Johtoryhmien kehittämisessä hyödynnämme Tiimin viisi toimintatasoa-kyselyä.

Kehittymisen tueksi

 • Vastaajan luontaista toimintatapaa mittaava Everything DiSC työyhteisö -profiili
 • Konfliktien hallintaan ja ymmärtämiseen on hyvä työkalu Everything DiSC konfliktiprofiili
 • Henkilökohtaista johtamistyyliä määrittelevä Everything DiSC johtajuus -profiili
 • Tehokas ja kattava palaute esimieheltä, kollegoilta ja henkilöstöltä 360º-mittauksilla
 • Työn tekemistä ohjaavia asenteita, tapoja ja motiiveja mittaava Wopi (Work Personality Inventory)
 • Tiimin viisi toimintatasoa-kysely tehdään joryläisille ennen valmennusten starttia.

Lataa malliraportit sähköpostiisi!

Malliraportit-paketti sisältää seuraavat malliraportit:

 1. Everything DiSC®️-työyhteisöprofiili
 2. Tiimin 5 toimintatasoa-kysely
 3. Everything DiSC®️-johtajuusprofiili
 4. WOPI
 5. 360-mittaus
 6. Everything DiSC-konfliktiprofiili
malliraportit vv

  Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.


  Lataamalla malliraportit tilaat samalla Vastuu Valmennuksen uutiskirjeen. Vastuu Valmennuksen uutiskirjeessä saat vinkkejä itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kirjeemme ilmestyy sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa ja voit koska tahansa perua tilauksesi uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

  Energinen ja näkemyksellinen kumppani johtamisen kehittämisessä

  Autamme asiakkaitamme saavuttamaan strategisia tavoitteita johtamista kehittämällä. Palveluihimme kuuluu valmennukset ja coaching johdolle ja esihenkilöille. Johtajille olemme perustaneet vuonna 2014 johtajaverkoston Jyvän. Kaikkea tekemistämme ohjaa halu ja kyky nopeuttaa asiakkaiden tavoitteiden saavuttamista.

  Vahvuuksiamme ovat monipuolinen osaaminen ja kokemus johtamisesta, valmentamisesta ja coachingista.

  Tekemisemme perustuu neljän A:n ympärille; ammattitaito,arvostus, asiakaslähtöisyys ja avoimuus.

  Sirpa Salin-Suolanen
  sirpa.salin-suolanen@vastuuvalmennus.fi
  Soita 0400 425062

  sirpa-salin-suolanen-7409812_E1

  Sirpa on perustanut Vastuu Valmennus Oy:n vuonna 2009. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Sirpa on toiminut erilaisissa johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä yli 20 vuotta. Sirpa on unelmatyössään auttamassa asiakkaitaan onnistumaan!

  Seuraavan kauden tavoitteiden saavuttamiseen pitää tehdä hyvät suunnitelmat. Päätimme varmistaa, että me johtoryhmäläiset voimme keskittyä läsnäoloon ja suunnitelman sisältöön. Fasilitaattori valitsi sopivat menetelmät ja varmisti hyvän energian säilymisen koko tiiviin päivän ajan. Päivän tuloksena syntyi konkreettinen suunnitelma siitä, millä toimenpiteillä, vastuilla ja seurannalla tavoitteet saavutetaan kvartaali kvartaalilta. Vähintäin yhtä tärkeää on, että opimme paljon itsestämme ja toisistamme.

  Avoimuus ja rentous on lisääntynyt joryn kokouksissa. Tällaisessa fiiliksessä olemme uskaltautuneet jo haastaa toisiamme reippaammin ja rakentavasti. Emme olisi tässä tilanteessa ellemme olisi ottaneet aikaa joryn toiminnan kehittämiseen. Odotamme innolla vuoden lopussa toteuttavan uuden mittauksen tuloksia. Olen kuitenkin luottavainen; olemme varmasti parempia kaikilla Patrick Lencionin tiimin viiden toimintatason osa-alueilla. Kehitettävää on kuitenkin aina ja mielellämme hyödynnämme Sirpan haastamista ja toimintatapaa myös jatkossa.

  360-kyselyjen tuloksena johdolle muodostui selkeä käsitys siitä, mitkä ovat suurimmat esihenkilötyön kehittämisalueet. Coachimme ehdotti meille tiimicoachingia näiden kehittämisalueiden menetelmäksi. Olemme tyytyväisiä kolmen tapaamiskerran kokonaisuuteen. Jokainen johtoryhmän jäsen sai olla sekä coachina että coachattavana. Löysimme itsestämme ja toisistamme ajatusmalleja, jotka hidastivat esihenkilötyön sujumista. Toisaalta tunnistimme toisissamme ajattelua ja toimintamalleja, joita kannattaa ehdottomasti monistaa. Huomasimme myös, että meillä on todella paljon piilossa olevaa potentiaalia, joka pitää saada jatkossakin paremmin näkyväksi.

  - CEO Jukka Koskenkanto, Cloudriven Oy

  Johtoryhmän kokoontumisilla on vain yksi kirkas tavoite: mahdollistaa tiimeillemme strategisten tavoitteiden toteuttamisen.

  Tähän me kaikki joryläiset olemme sitoutuneet.

  Yhteinen kirkas maali jämäköittää jorymme toimintaa ja se näkyy myös tuloksissa.

  35

  vuotta kokemusta johtamisesta, valmentamisesta ja coachingista.

  3000

  tuntia asiakastyötä eri toimialoilta.

  10

  vuotta yhteistä matkaa johtajaverkosto Jyvässä.

  logomusta (2)