Valmennukset

Valmennukset tuovat ihmisten osaamisen ja energian yhteiseen pöytään yhdessä maustettavaksi ja nautittavaksi.

Missä asioissa haluat tiimisi kanssa ottaa seuraavan askeleen?

Ratkaisukeskeiset valmennukset ovat erinomainen kehittämismuoto, kun sinulla ja tiimilläsi on yhteinen näkemys siitä, missä asioissa halutaan edetä seuraavalle tasolle. Valmennuksen vaikuttavuuden kannalta on olennaista, että tiimi on sitoutunut yhteiseen kehittämiseen. Aloitamme valmennukset löytämällä yhdessä vastaukset kysymyksiin miksi, mitä ja miten?

Valmennuksen aikana sitoutuminen lisääntyy entisestään kun osaaminen kasvaa. Nyt jos koskaan on ihmiset otettava mukaan kehittämään asioita. Valmennuksessa pyrin luomaan ilmapiirin, jossa voimme yhdessä tasavertaisesti kehittää toimintaamme.

Onnistumisen kannalta on olennaista myös se, että yhteisessä tekemisessä on rento ja luottamusta henkivä ilmapiiri. ”Tyhmin kysymys on se, mitä ei esitetä”- on hyvä teesi ja rohkaisu kaikille.

Valmennukseni rakentuu yhteisen tahtotilan kirkastamisesta, keskinäisen luottamuksen vahvistamisesta, aiheeseen liittyvistä tietoiskuista ja alustuksista ja asioiden yhteisestä työstämisestä ja yhteiseen lopputulokseen sitouttamisesta. Valmennuksia on useimmiten kolmesta neljään kertaa ja yhden kesto on 2-3 tuntia. Tapaamisten välillä kukin meistä työstää seuraavan valmennuksen aihetta ja kokoontuessamme olemme valmiita siirtymään kohti seuraavaa askelta.

Valmennuksissa usein hyödyntämiäni työkaluja ovat My Everything DiSC-tuoteperheen itsearvioinnit , Toimiva työyhteisö-tutkimus ja 360-mittaukset.

Suosituimmat valmennukset juuri nyt

johtajaverkostot bg
Dream Team-valmennus

Tiimit saavuttavat tavoitteet, kun jäsenet luottavat toisiinsa, ratkovat konflikteja rakentavasti, sitoutuvat päätöksiin, vaativat toisiltaan vastuullisuutta ja keskittyvät yhteisten tulosten saavuttamiseen.

Tiimivalmennuksesi perustuu  Patric Lencionin Tiimin viisi toimintatasoa -malliin, jossa dream teamiä rakennetaan pala kerrallaan pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti.

valmennukset bg
Valmentava Johtajuus-valmennus

Valmentava johtajuus on kokonaisvaltainen tapa olla, vaikuttaa toisiin ja tulla vaikutetuksi.

Johtajuus on arvostavaa, osallistavaa ja tavoitteellista yhdessä tekemistä, jossa yksilön potentiaali vapautuu ryhmän ja koko organisaation käyttöön.

Valmennuskokonaisuus sisältää viisi kolmen tunnin tapaamista, joiden aikana valmentava johtamisote tarttuu.

Varaa ilmainen alkukartoitus! Saat nopeasti (15 min) tiedon miten ja kuinka nopeasti hyötyisit palveluistani.

Varaa ilmainen alkukartoitus! Nopea 15 min kartoitus hyödyistä.

Muita ajankohtaisia valmennusten aiheita ovat

  • Johtoryhmätyöskentelyn päivittäminen
  • Etäjohtamisen toimivat käytännöt
  • Yhteinen arvokeskustelu
  • Muutosohjelmien arkeen vienti

Valmennusten hyötyjä organisaatiollesi ovat

  • tuottavuus nousee
  • sisäinen motivaatio kasvaa
  • työn merkityksellisyys paranee
  • henkilöstön sitoutumisen työnantajaan lisääntyy
  • työn merkityksellisyys lisääntyy
  • toimintamallit kehittyvät vastaamaan tekijöiden tarpeita
pihlajalinna-150x150
kymen vesi
kouvola-150x150

Joko teillä on Oma Valmentaja™?

Menestyvä yritys tarvitsee uusia ajatuksia ja onnistumisia muutoksessa. Koronaviruspandemia on vahvistanut entisestään sitä, että hyvä johtaminen ja organisaation menestyminen kulkevat käsi kädessä. Oma Valmentaja™ -palvelu on tehokas ja innostava tapa tukea johdon ja esimiesten onnistumista.