Autan yrityksen johtoa tavoitteiden saavuttamisessa

Autan yritysten johtoa saavuttamaan tavoitteita, jotka he ovat asettaneet liiketoiminnalle. Palveluihini kuuluvat coaching, johtajaverkostot ja valmennukset.

Missä asioissa voin auttaa?

Coaching

Ratkaisukeskeistä yhteistyötä

Coaching on tavoitteellista yhteistyötä, joka pohjautuu coachattavan voimavaroihin ja vahvuuksiin. Yhteistyö on kokonaisvaltaista itsensä kehittämistä, jossa coachattavan oman tavoitteet yhdistetään organisaation tavoitteisiin.

Coachingin hyödyt näkyvät välittömästi kun coachattava vie oivallukset ja ideat käytäntöön.

Johtajaverkostot

Uutta tietoa ja ideoita

Johtajana toimiminen on ajoittain yksinäistä puurtamista. Siksi toimivat verkostot myös oman organisaation ulkopuolella ovat tärkeitä.

Kun johtamisensa kehittymisestä kiinnostuneet ihmiset kokoontuvat saman pöydän ääreen, kaikki osapuolet hyötyvät.  Siksi kokoonnumme yhdessä kerran kuukaudessa ja näin olemme tehneeet jo vuodesta 2014.

Valmennukset

Kehitä yhteisiä asioita

Valmentaminen on ratkaisukeskeinen menetelmä, kun haluat tiiminä kehittää yhdessä sovittuja asioita. Esihenkilön rooli on ruokkia henkilöstön sisäisiä motivaatiotekijöitä ja yhdessä kehittäminen on hyvä tapa siihen.

Osaamista löytyy valtavasti oman organisaatiosta. Minun tehtäväni on auttaa sen löytämisessä ja hyödyntämisessä.

Energinen ja näkemyksellinen kumppani johtamisen kehittämisessä

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan strategisia tavoitteita johtamista kehittämällä. Palveluihimme kuuluu valmennukset ja coaching johdolle ja esihenkilöille. Johtajille olemme perustaneet vuonna 2014 johtajaverkoston Jyvän. Kaikkea tekemistämme ohjaa halu ja kyky nopeuttaa asiakkaiden tavoitteiden saavuttamista.

Vahvuuksiamme ovat monipuolinen osaaminen ja kokemus johtamisesta, valmentamisesta ja coachingista.

Tekemisemme perustuu neljän A:n ympärille; ammattitaito,arvostus, asiakaslähtöisyys ja avoimuus.

Sirpa Salin-Suolanen
sirpa.salin-suolanen@vastuuvalmennus.fi
Soita 0400 425062

sirpa-salin-suolanen-7409812

Sirpa on perustanut Vastuu Valmennus Oy:n vuonna 2009. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Sirpa on toiminut erilaisissa johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä yli 20 vuotta. Sirpa on unelmatyössään auttamassa asiakkaitaan onnistumaan!

"Kokonaisuus on erittäin toimiva; mielenkiintoisia alustuksia Suomen talouselämän huipulta ja niiden jalostamista kollegojen kanssa eri toimialoilta. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä johtajina!"

Tomi Hautala, Head of Trust Services, Telia Company Oyj

"Coaching maadottaa, jäsentää ja kerää tekemiseni erinomaisesti yhteen. Kun maadotus on tehty, pääsen coachini kanssa tehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti eteenpäin. Tämä lisää omaa työhyvinvointiani ja tuloksellisuuttani."

Kirsi Katajainen, Palvelupäällikkö, Pihlajalinna Kouvola

35

vuotta kokemusta johtamisesta, valmentamisesta ja coachingista.

3000

tuntia asiakastyötä eri toimialoilta.

10

vuotta yhteistä matkaa johtajaverkosto Jyvässä.

logomusta (2)